Loading…

AKM – KAV

AKM Kunst Academische Vaardigheden (KAV)

Op

het kunstonderwijs worden hoge eisen gesteld aan studenten. Er wordt van je gevraagd om te presenteren wat je hebt gemaakt, om te onderbouwen wat je erover hebt bedacht en om te analyseren hoe theorie en praktijk elkaar raken in jouw kunstwerk/uitvoering. Om je verder te ontwikkelen als persoon en als kunstenaar heeft Atelier KunstMaat begeleiding bij Kunst Academische Vaardigheden ontwikkeld. Deze  -op maat-  begeleiding kan zowel individueel als in groepsverband worden gegeven.

KAV is een begeleiding die zich specifiek richt zich op aspecten die over de hele breedte van een opleiding binnen het kunstonderwijs een rol spelen, zoals taalvaardigheid en –gebruik, theorie en praktijk, debatteren en presenteren, argumentatie en brongebruik, methoden van onderzoek en interdisciplinaire samenwerking. Heb je moeite met het schrijven van een essay, het onderbouwen van je standpunt, of het geven van een presentatie? Zitten faalangst, negatieve gedachten of terugkerende stress jou in de weg? Dan is deze begeleiding misschien iets voor jou.

Onze kunstcoaches helpen je vanuit hun specialisme verder. Joe Odding richt zich op taal en theorie. Ina Geisler richt zich op de performatieve aspecten van het kunstenaarschap. Harmjan Roeles richt zich op aandacht en bewustzijn.

 

Neem contact met ons op!