Loading…

Visie

Talent is een krachtbron die uit de basis van een persoon komt. Het naar buiten treden met je eigen creatieve product komt dichtbij de kern van iemand: je laat iets heel persoonlijks van jezelf zien.

Het aanboren en tot ontwikkeling aanzetten van de aanwezige talenten als belangrijke krachtbron, heeft betrekking op het hele wezen van iemand. In onze expertise als beroepskunstenaar, docent en persoonlijk begeleider begrijpen wij als geen ander wat het betekent als er professionele aandacht is voor het eigen talent. Ook weten we hoe noodzakelijk het is om mogelijkheden te creëren dit talent op professioneel vlak verder te ontwikkelen.

Het belang van onze vorm van begeleiding voor de kunststudent met een studie- of functiebeperking kan en mag daarom niet onderschat worden.

‘Ethiek betekent voor ons: het tonen en bejegenen van respect voor ‘de ander’ en daarmee recht doen aan de individualiteit en persoonlijkheid van ‘de ander’.

Vanuit deze ethische grondhouding streven wij ernaar ons werk goed te doen. Hierbij bewaken en beschermen wij de privacygegevens van onze cliënten en andere direct betrokkenen met grote zorg.